Блог

Изпичането на едно кафе е определящо както за цвета, така и за аромата и  зависи най-вече от времето, оставено в пекарната и от правилно подбраната температура. Вижте основните типове изпичане на кафето отдолу: Леко Време за изпичане: около 9 минутиЦвят: светлокафявКиселинност: високаПлодов аромат Средно Време за изпичане: около 16 минутиЦвят: среднокафявБалансирани киселинност и ароматЛек сладък […]

Вижте повече

“Bird friendly” (отглеждано на сянка) е сорт кафе, което расте в Колумбия. Самият термин “отглеждан на сянка” означава, че растенията се отглеждат под естествения горски балдахин на дървета, които от своя страна осигуряват местообитание на местни и прелетни птици и им подсигуряват храна и подслон. По този начин се създава една хармонична биосистема. Кафето е […]

Вижте повече
  • 1
  • 2
TheCoffee