Type and press Enter.

Доставка и плащане

Доставка

Направените поръчките се обработват в рамките на 24 часа от момента на генериране на заявката, само в работни дни (от понеделник до петък).

В рамките на 3 работни дни ще получите желаните от Вас продукти с куриер.
Доставка за град София при поръчки на стойност до 70 лв. – 7 лв. с ДДС. Поръчки на стойност над 70 лв. се доставят безплатно.

Доставка за град София до офис на Спиди при поръчки на стойност до 70 лв. – 5 лв. с ДДС. Поръчки на стойност над 70 лв. се доставят безплатно.

Доставка за страната при поръчки на стойност до 100 лв. – 7 лв. с ДДС. Поръчки на стойност над 100 лв. се доставят безплатно.

Доставка за страната до офис на Спиди при поръчки на стойност до 100 лв. – 5 лв. с ДДС. Поръчки на стойност над 100 лв. се доставят безплатно.

Плащане

Начини на плащане:
– по Банков път
– плащане в брой:  Наложен платеж – Пощенски паричен превод (ППП)
– Онлайн плащане с карта

Внимание!

Във връзка с последните промени в Наредба № Н-18 от 2006 г. за регистриране и отчитане на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства, Ви информираме за услуга Пощенски паричен превод (ППП). Документът издаван от куриера на Спиди за услуга Пощенски паричен превод, съгласно законодателството замества касовия бон.

Данни за банково плащане:

Банка: Уникредит Булбанк АД
BAN: BG44UNCR70001522954762
BIC: UNCRBGSF

The Coffee - разнообразие от кафе
Извести ме когато продуктът е отново в наличност Ще Ви информираме когато този продукт е отново в наличност. Моля, въведете валиден email адрес: