Kimbo Кафе Капсули “Uno” – Espresso Dolce 16 бр.

Kimbo Кафе Капсули “Uno” – Espresso Dolce 16 бр.

Опаковката съдържа 16 бр. капсули по 7 гр.

11.80лв.

Марка: Kimbo
Подходящо за:
Добавете в любими Добавете в любими
Добавете в любими

Kimbo Кафе Капсули “Uno” – Espresso Dolce 16 бр.

Kimbo Кафе Капсули “Uno” – Espresso Dolce. Подчертана сладост и деликатна киселинност.

Опаковката съдържа 16 бр. капсули по 7 гр.

TheCoffee