Kimbo Espresso Intenso Кафе Дози 100 бр.

Kimbo Espresso Intenso Кафе Дози 100 бр.

Опаковка: 100 дози по 7 гр.

40.80лв.

Марка: Kimbo
Подходящо за:
Добавете в любими Добавете в любими
Добавете в любими

Kimbo Espresso Intenso Кафе Дози 100 бр.

Kimbo Espresso Intenso Кафе Дози. Балансиран бленд с интензивен вкус и умерена сладост.

Опаковка: 100 дози по 7 гр.

TheCoffee