Vergnano Original 1882 – 2,5 кг. зърна

Vergnano Original 1882 – 2,5 кг. зърна

НАШИЯТ ИЗБОР ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

За да реализираме новата си опаковка, намалихме наполовина използването на необработена пластмаса, идваща от невъзобновяеми източници. Опаковката се рециклира и е рециклируема, направена от 50%  рециклирана PET пластмаса (максимално разрешено от закона). Полезно за кафето на 100%  и за околната среда.

PET е синтетичен материал. Лек, плътен и 100% рециклируем, той не губи основните си свойства по време на процеса на възстановяване и може да бъде трансформиран многократно за реализиране на фини продукти.

180.00лв.

Марка: Vergnano
Подходящо за:
Интензитет:
Тяло (плътност):
Изпечено:
Сладост:
Добавете в любими Добавете в любими
Добавете в любими

Vergnano Original 1882 – 2,5 кг. зърна

Това е уникална смес от деветте най-фини кафета в света.

Оригиналната и впечатляваща опаковка привлича вниманието на потребителя.

Сместа се разпознава лесно благодарение на наличието на зърна от типа Maragogype, които са уникални със своята значителна големина и особено удължена форма.

Практичната опаковка лесно пасва на всяка кафемелачка благодарение на специален адаптер, предназначен за основните марки кафемелачки.

Нивото на кафето във всеки контейнер е лесно установимо, поради прозрачността на плексигласовата опаковка и е много по-практично от металните кутии, които скриват продукта.

Практичната капачка с патентован клапан за налягане. Клапата предпазва от навлизането на въздух, който може да повреди продукта, но пропуска аромата на прясно изпечено кафе.

TheCoffee